Nieuwjaarsuitdaging 2021

Nieuwjaarsuitdaging 2021
€ 37,50 voor 4 weken

Wat kun je verwachten
 • 4 weken lang gaan we samen gezonder leven, suikervrij en vetarm.
 • Je ontvangt voor 4 weken supplementen welke helpen om vet af te breken en het hongergevoel te stillen.
 • Je ontvangt toegang tot onze receptensite.
 • Met iedereen die het programma volgt kun je ervaringen delen op onze prive Facebook groep.
 • Begin het jaar goed. Ervaar hoe het zal zijn om compleet suikervrij te leven.
 • Zie het als een mooie start om vanaf dit moment betere aandacht aan jezelf te geven.
 • Door minder geld uit te geven aan boodschappen (omdat je minder zult eten) zul je ook financieel impact zien.
 • Al na 1 week resultaat. Gemiddeld val je in het traject 0.6 tot 1 kilo af, maar in de eerste week worden vaak al hogere resultaten behaald.
 • Gebasseerd op een succesvolle methode die al meer dan 10 jaar op de markt is.
 • Heerlijk eten, zonder honger te hebben. Dus zonder het gevoel dat je aan het dieten bent, maar wel de resultaten ervan zien.

Begin het jaar met het uitvoeren van je goede voornemens en door de decemberkilo's snel te verliezen.

375 gezonde recepten

Bepaal zelf wat je wilt eten

Je kunt onze recepten gebruiken of gebruik maken van de weekschema's die we bij het programma leveren. Door middel van heerlijke vetarme en suikervrije recepten kun je heerlijk eten.

4 weken samen afvallen

Samen doen we meer.

Door met elkaar het programma te volgen heb je veel steun aan elkaar. Hierbij zitten mensen die het programma al vaker hebben doorlopen, maar ook moderaten wij de facebook groep en geven we tips.

Een gezonde start van het jaar

Start direct met je voornemens.

Door middel van dit speciale programma, kun je in 4 weken kennis maken met ons programma. Bevalt het dusdanig, kun je altijd verlengen en helpen we je persoonlijk verder.

€ 37,50 voor 4 weken!
Dat is €9,38 per week

Dat is een korting van € 91,50 op onze normale prijs.

Snel resultaat

Zie na een week al resultaat. Zo zul je merken dat je meer gemotiveerd raakt, doordat je af kunt vallen in gewicht en in omvang. Je zult helemaal blij worden van deze resultaten!

Echter is het onze bedoeling dat je ook op langere termijn dezelfde resultaten zult behalen. Na vier weken kun je ervoor kiezen om weer in balans te komen met een stabilisatieperiode, zodat je weer in een gewoon ritme kan komen. Je kunt er ook voor kiezen om door te gaan.

Gaat dit werken voor me?

Ja, daar zijn we van overtuigd. Je zult merken dat, door het vermijden van suikers en het verminderen van vet eten, je je energieker en gemotiveerder zult voelen om deze manier van leven vol te blijven houden. Na onze stabilisatiefase zul je op een andere manier naar eten kijken, je zult gezondere keuzes maken en je zult blijvend op gewicht kunnen blijven als je je aan deze manier van leven blijft houden.

Het is een gezonde manier van leven, je zult verse groenten en andere verse ingredienten gebruiken in de maaltijden. Je zult merken dat je lichaam positief gaat reageren op suikervrij leven. Je hebt minder last van een wisselende insulinespiegel, je zult je fitter voelen en meer energie hebben. Een ander voordeel van suikervrij eten is dat je eetbuien voorkomen worden en je minder calorieën zult eten.

Wat krijg je allemaal voor € 37,50?

 • Supplementen voor 4 weken
  Je ontvangt supplementen voor 4 weken af te vallen en de uitleg hoe je deze supplementen moet gebruiken. Deze supplementen bevatten alleen lichaamseigen stoffen. Ze bestaan uit aminozuren, vitamine B3 en B6 en Chroom.
 • Boodschappenlijst waarin staat wat je mag eten.
  Deze lijst beschrijft precies welke producten je mag eten. Staat het niet op de lijst, is het niet dat we het vergeten zijn, je mag het dan niet eten.
 • Toegang tot onze besloten Facebookgroep
  Hoe fijn is het dat je deze uitdaging met een grote groep mensen samen doet. Doordat zowel mede-afvallers en je coach in deze groep zitten, zul je ondersteuning en informatie ontvangen en geven. Daar kun je een extra motivatie krijgen om tot een mooi eindresultaat te komen.
 • Toegang tot onze receptensite
  We hebben ruim 375 recepten op onze nieuwe receptensite staan. Je kunt zelf recepten kiezen welke je wilt bereiden, maar je kunt ook gebruik maken van voorgestelde recepten.
 • Toegang tot onze klantenportaal
  In ons online klantenportaal kun je je wekelijkse weging bij houden. Ook kun je je aangeven hoe je je voelt en eventuele vragen stellen.
 • Een groepsintake
  Tijdens de groepsintake op 3 januari zullen we uitleg geven hoe het programma werkt. Het wordt opgenomen en zal beschikbaar zijn via de besloten Facebook. In deze sessie kun je ook je vragen stellen welke we uiteraard graag zullen beantwoorden.

In 4 weken een gezonder leven

Start je jaar goed en doe een grote investering voor een klein bedrag in je eigen gezondheid. Je bespaart op eten of je zoveelste afslankpoging om nu een mooie start te maken voor een laag bedrag. Voor slechts € 37,50 zul je het effect merken van suikervrij en vetarm eten.

Nieuwjaarsuitdaging 2021

Wat gaan we doen?

Hoe werkt de Nieuwjaarsuitdaging 2021?

We hebben de uitdaging zo ontworpen dat je gaat leren hoe suikervrij en vetarm eten effect heeft op je gezondheid en gewicht. Je zult zo op een positieve manier aan het nieuwe jaar beginnen met de juiste aandacht voor jezelf en je lichaam.

Als je je hebt geregistreerd en betaald hebt, ontvang je direct toegang tot onze digitale omgeving. Na het invullen van een aantal gegevens zul je in die omgeving je persoonlijk plan vinden, gebasseerd op jouw ingevoerde gegevens. Daarnaast ontvang je binnen een aantal dagen via de post de supplementen. De multivitaminen moet je zelf kopen of zijn bij ons te bestellen.

Je volgt vier weken langs ons programma vanaf maandag 4 januari (of een eigen gekozen startdag). Na de vier weken kun je ervoor kiezen om het stabilisatietraject van 16 dagen te starten, of om nog aditionele weken bij te kopen met begeleiding van ons.

Is dit traject veilig?

Deze methode is al door honderden klanten gebruikt in de afgelopen 10 jaar. Het meerendeel van deze klanten heeft zijn of haar doelstellingen behaalt. Het is echter de eerste keer dat we deze nieuwjaarsuitdaging doen en zeker voor deze prijs.

De supplementen zijn veilig! De supplementen bevatten lichaamseigen stoffen. Ze bestaan uit aminozuren, vitamine B3 en B6 en chroom. Ze ondersteunen het afvalproces en generen energie uit je eigen reserves. Het traject kan niet gevolgd worden zonder supplementen.

Waarom zou ik nu starten?

Het begin van het jaar is vaak een moment dat we goede voornemens stellen. Gezonder leven en afvallen staat al jaren bovenaan de lijst bij veel mensen.
Nu is de tijd en het moment om dit aan te pakken. Wij zullen je hierbij helpen.

Veel gestelde vragen

De supplementen bevatten lichaamseigen stoffen en maken een essentieel onderdeel uit van het programma. Volg je het programma zonder supplementen krijg je te weinig voedingsstoffen binnen. Dit raden wij dan ook ten sterkste af.

We starten op zondag 3 januari met een zogenoemde appeldag. 's avonds om 20:00 uur starten we met de uitleg van het programma. Maandag 4 januari is de eerste echte dag van het programma.

Zodra je de supplementen hebt ontvangen en de informatie op ons klantenportaal hebt doorgenomen, kun je in principe starten. Echter, onderschat niet het effect van het samen met de groep doen. Je zult meer motivatie van anderen krijgen als je met elkaar dit traject op dezelfde tijd doorloopt.

Deze vraag is natuurlijk heel lastig te beantwoorden en hangt van veel persoonlijke zaken af. Gemiddeld kun je tussen de 3 en 5 kilo afvallen. Echter naast het gewicht zul je ook andere dingen ervaren, welke minstens zo belangrijk zijn. Denk hierbij aan het reinigen van je lichaam van alle suikers, wat leidt tot meer energie en een betere nachtrust. Je zult minder last hebben van snaaibuien en zult je energieker voelen.

Dit is zeker mogelijk, echter mis je dan wel het effect van de groep. Je kunt altijd je vragen via email naar ons toesturen. Voor extra motivatie kun je het traject met meerdere gezinsleden volgen. Zorg echter wel dat ook zij supplementen gebruiken (+18 jaar).